Het parc   -   Parc Sonnleiten
Parc Sonnleiten
Het Parc staat onder Nederlandse leiding. We hebben huuraccommodaties, zoals luxe safaritenten en stacaravans, en u bent welkom met uw eigen caravan, camper of tent op onze ruime plekken van minimaal 100 m2. Alle plekken hebben uitzicht op de Nockbergen. Een deel van onze plaatsen ligt aan de rivier, waar zes stacaravans staan en ook plek is voor camper of caravan. Voor campers zijn 15 verharde/verstevigde plaatsen gecreëerd. In het hoogseizoen (juli en augustus) is er een animatieprogramma voor jong en oud. Het gebruik van het zwembad is gratis voor al onze gasten.

Stacaravans/safaritenten
De safaritenten zijn ruim (45 m2 binnenruimte), van alle gemakken voorzien met drie slaapkamers, een ruimte met douche, wastafel en toilet en een compleet ingerichte keuken.
De stacaravans zijn zes meter lang en drie meter breed en eenvoudiger van opzet. Twee slaapkamers, één met tweepersoons bed en één met stapelbed, eenvoudig toilet, keuken met koud stromend water en een waterkoker. De grote veranda (5,5 m x 2,70 m) vormt een aangename extra leefruimte. De zithoek in de kamer kan worden omgebouwd tot groot tweepersoonsbed.

De accommodaties staan op ruime plekken van minimaal 100 m2.

Caravans/tenten/campers
Het Parc heeft een gedeelte voor de kampeerder met zijn eigen kampeermiddel. De staanplaatsen voor caravans of tenten zijn ruim, ca 100 m2. Er zijn speciaal verharde plaatsen voor campers.