Werkenbij   -   Parc Sonnleiten
Werken bij
Beheerders
Voor ons Parc zijn wij op zoek naar beheerders of beheerdersechtparen die het leuk vinden om in een prachtige omgeving in het Karinthische Nockgebergte een vakantiepark te beheren. We hebben mogelijkheden voor het hele jaar, of een half jaar, zomer of winter, of een aantal maanden, of zelfs enkele weken. Ook meerjarige contracten behoren tot de mogelijkheden.

Kok/Pachter restaurant
Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok. Het restaurant is geopend van eind mei tot eind september. Het pachten van het restaurant behoort ook tot de mogelijkheden.

Timmerman
Op ons park worden nieuwe luxe chalets geplaatst, die uit Nederland komen en daarna in Oostenrijk worden afgebouwd. Wij zoeken goede timmerlui die hun vaardigheden graag een deel van hun tijd willen inzetten op onze prachtige locatie en de rest van hun tijd in de recreatiebouw in Nederland werken. Voor dat laatste werken wij samen met een Nederlandse chaletbouwer. Interesse of meer info? Bel ons of mail ons je cv en wij nemen contact op.

Stage
Wil je stage lopen in een schitterende omgeving en omgaan met mensen die de leukste periode van het jaar beleven? Je bent bij ons welkom als je je wilt oriënteren in de vakantiebranche. Je kunt meedraaien in de animatie, of bedienen in het restaurant, of op de receptie gasten ontvangen, of een combinatie van deze activiteiten. Op een park als het onze is altijd wat te doen.

Vrijwilligers/klussers
Heb je vakantie in voor- en/of naseizoen en ben je handig? Meld je dan aan als klusvrijwilliger. Je krijgt van ons gratis een ruime kampeerplek in ruil voor een aantal werkzame dagen. Of een gratis verblijf in één van onze accommodaties.