Accommodaties   -   Parc Sonnleiten
Accommodaties
Blokhutten
Op Parc Sonnleiten staat uw blokhut al klaar, op ruime plaatsen van 100 m2. Uw auto kunt u naast de blokhut parkeren. U kunt slaaptentjes bijplaatsen. U hoeft ze niet eens zelf mee te nemen want er zijn ook tentjes te huur. Reserveert u ze wel van tevoren?
De blokhutten zijn ingericht voor 4-6 personen. Bij een verblijf met 6 personen dient de zitbank omgebouwd te worden tot tweepersoonsbed.
De indeling: Zitruimte met 1 slaapbank, open keuken en koud stromend water, koelkast met vriesvak, aanrecht met spoelbak en keukeninventaris voor 6 personen. Eenvoudige toiletruimte. Slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbed.
Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Het enige wat u meeneemt is uw linnengoed. U kunt linnengoed ook bij ons huren. Op de overdekte veranda staat een picknickset bestaande uit een tafel en twee banken. Er zijn zes tuinstoelen per blokhut.

Huisdieren zijn in enkele blokhutten toegestaan.

Safaritenten
De safaritenten op Parc Sonnleiten zijn van alle gemakken voorzien. De binnenruimte is maar liefst 45 m2 (9 x 5 m). Plekken zijn minimaal 100 m2. De auto kan bij de accommodatie worden geparkeerd.
De safarilodges zijn ingericht voor 7 personen (6 volwassenen en een kind tot 2 jaar). Bent u met meer dan 7 personen dan kunt een slaaptentje bijplaatsen. U hoeft ze niet eens zelf mee te nemen want er zijn ook tentjes te huur. Reserveert u ze wel van tevoren?
De indeling: Grote zithoek en aparte eethoek, compleet ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis en warm en koud stromend water, 3 slaapkamers: een ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed, een slaapkamer met hoogslaper en kinderbed, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met warm en koud stromend water. Voor de frissere nachten in voor- en naseizoen is een gaskachel aanwezig.
Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Het enige wat u meeneemt is uw linnengoed. U kunt linnengoed ook bij ons huren. Op de overdekte veranda staat een eettafel en twee loungestoelen.

Huisdieren zijn in de safaritenten niet toegestaan.